INGREDIENTS:
2 wrap - en aquest cas de quinoa
300 grms de xampinyons
2 porros
3 pastanagues
un got de salsa de tomata
un manat d'espinacs
PREPARACIÓ:
Tallem a rodelles els porros i els comencem a sofregir en una paella, i mentrestant pelem i tallem igualment les pastanagues i les hi aboquem.
Mentre es van coent, netejem els xampinyons i els tallem petits, saltejant-los també.
Un cop estiguin quasi cuits, els hi toca als espicacs.
Quan ja estiguin ben barrejats i potxats afegirem el tomata i ho salarem, deixant-ho coure uns moments tot plegat.
Les truites de quinoa, en aquest cas, son comprades, i seguint instruccions del fabricant, escalfades a la paella un minut per cada costat cada una.
Les farcirem amb les verdures i apali, pot esser un bon sopar.
2 wrap - en aquest cas de quinoa
300 grms de xampinyons
2 porros
3 pastanagues
un got de salsa de tomata
un manat d'espinacs
PREPARACIÓ:
Tallem a rodelles els porros i els comencem a sofregir en una paella, i mentrestant pelem i tallem igualment les pastanagues i les hi aboquem.
Mentre es van coent, netejem els xampinyons i els tallem petits, saltejant-los també.
Un cop estiguin quasi cuits, els hi toca als espicacs.
Quan ja estiguin ben barrejats i potxats afegirem el tomata i ho salarem, deixant-ho coure uns moments tot plegat.
Les truites de quinoa, en aquest cas, son comprades, i seguint instruccions del fabricant, escalfades a la paella un minut per cada costat cada una.
Les farcirem amb les verdures i apali, pot esser un bon sopar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada