dilluns, 5 de febrer del 2018

SOPA DE CARXOFA AMB CURRI


INGREDIENTS:

4 carxofes
2 patates
1 tomàquet, o bé un parell
de cullerades de salsa de tomàquet.
1 tassa de pèsols
2 pastanagues
1 ceba
1 gra d'all
caldo vegetal (1 l.)
1 culleradeta de curri.
llimona
julibert
oli, sal i pebre

PREPARACIÓ:

Pelem els alls, la ceba tallant-los ben petits i anem rosejant-ho a l'olla amb una mica d'oli, mentrestant pelem les pastanagues i els hi afegim.
Ho couem uns moments i afegim el curri.
Pelem la patata la fem a daus i el tomàquet i els pèsols i tot cap a l'olla. Salpebrem i afegim el brou deixant-ho bullir un bon ratet.
Aprofitem l'estona netejant les carxofes i tallant-les a làmines d'un mig centìmetre de gruix, i deixant-les en aigua amb llimona per tal que no ennegreixin.
Quan l'olla hagi bullit un bon ratet, escorrem les carxofes i les afegim, deixant coure uns 10 minuts més.
A l'hora de servir-ho podem empolsar-ho amb julibert trinxat.

Salut i cuina !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada