dimecres, 14 de juny del 2017

PASTÍS DE PATATA


INGREDIENTS:

3/4 kg. de patates
2 pastanagues
1 tassa de pesòls
uns quants brots de bròquil
olives sense os
1 cogombre
germinats per decorar (remolatxa, bròcoli i girasol)

Per la maionesa de tofu:
Tofu, un raig de llimona, un gra d'all petit, una punteta de sal, i ho passem tot per la batidora fins que quedi d'una cremositat similar a la maionesa tradicional.

PREPARACIÓ:

Bullim les patates amb la pela, les pelem i les deixem refredar.
Les pastanagues, els pesòls i el bròquil els fem coure sal vapor, tallats ben petitons.
Tallem el cogombre a trocets petits i les olives sense pinyol per la meitat.
Un cop cuites les verdures, les deixem refredar i barregem amb el cogombre i les olives. També ho barregem amb la maionesa de tofu.
Untem un motlle amb una mica d'oli i recobrim el fons i les parets amb les patates aixafades.
Posem el farcit de verdures i tapem amb més patata aixafada.
Giravoltem el motlle i desenmotllem.
Decorem amb el que ens vingui de gust i una mica de germinats.....de remolatxa, de bròcoli i de girasol al damunt.
I apali, a la nevera a refrescar-lo i desprès a cruspir-se'l.......


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada