divendres, 2 de febrer del 2018

RISOTTO DE QUINOA

INGREDIENTS:

1 tassa de quinoa
1 ceba grossa
9 o 10 xampinyons petitons
alfàbrega fresca
3 culleradetes de salsa de soja
crema de llet vegetal per cuinar
1 fulla de llor
oli i sal

PREPARACIÓ:

Rentem molt bé la quinoa,  la posem en una olleta petita i la torrem una miquena durant uns moments anant remenant continuament perque no es cremi.
Afegirem el doble d'aigua, o sigui dues tasses, la fulla de llor, una mica de sal o bé un petit got d'aigua de mar (tindrèm en compte de restar aquest volum d'aigua, del total que hem d'afegir).
Saltegem la ceba, picada ben fina i petita, amb una mica d'oli d'oliva fins que estigui cuiteta. Afegirem els xampinyons, la salsa de soja, l'alfàbrega i saltejem durant un ratet fins que estiguin cuits. hi afegirem la quinoa i tornem a remenar-ho un parell de minuts més.
En l'últim moment hi tirem un rajet de la crema de llet vegetal i remenem saltejant-ho durant un moment.
I llestos!!!

Ideal per combinar amb les PASTANAGUES MARROQUINES!!

Bon profit!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada