INGREDIENTS:
250 grms de dàtils
3 cullerades soperes d'oli de coco
2/3 de tassa, d'avellanes senceres
3 cullerades soperes de cacau
2 cullerades de atzavara (agave)
PREPARACIÓ:
En un cassó hi posem l'oli de coco i el desfem.
Deseguida afegim els dàtils triturats i ho remenem fins que quedi ben barrejat.
Afegim el cacau, retirem del foc i tornem a remoure bé.
Afegim les cullerades d'atzavara per emulsionar-ho, afegint també les avellanes senceres i altre cop remenem.
Posar-ho en un motlle folrat de paper de forn.
Deixar-ho refredar o bé posar-ho a la nevera i treure'l una estona abans.
250 grms de dàtils
3 cullerades soperes d'oli de coco
2/3 de tassa, d'avellanes senceres
3 cullerades soperes de cacau
2 cullerades de atzavara (agave)
PREPARACIÓ:
En un cassó hi posem l'oli de coco i el desfem.
Deseguida afegim els dàtils triturats i ho remenem fins que quedi ben barrejat.
Afegim el cacau, retirem del foc i tornem a remoure bé.
Afegim les cullerades d'atzavara per emulsionar-ho, afegint també les avellanes senceres i altre cop remenem.
Posar-ho en un motlle folrat de paper de forn.
Deixar-ho refredar o bé posar-ho a la nevera i treure'l una estona abans.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada