INGREDIENTS:
200 grams de dàtils
50 grms de farina d'ametlla
2 cullerades de cacau en pols
una miqueta més per arrebossar-les
2 cullerades de suc de taronja
la ratlladura d'una taronja
PREPARACIÓ:
Barregem tots els ingredients en un procesador o picadora, fins tenir-ho tot ben triturat i barrejat.
Fem boletes amb les mans i les arrebossem amb
el cacau en pols.
Es poden guardar a la nevera fins a dues setmanes o congelar-les durant mesos.
200 grams de dàtils
50 grms de farina d'ametlla
2 cullerades de cacau en pols
una miqueta més per arrebossar-les
2 cullerades de suc de taronja
la ratlladura d'una taronja
PREPARACIÓ:
Barregem tots els ingredients en un procesador o picadora, fins tenir-ho tot ben triturat i barrejat.
Fem boletes amb les mans i les arrebossem amb
el cacau en pols.
Es poden guardar a la nevera fins a dues setmanes o congelar-les durant mesos.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada