dimecres, 29 de maig del 2013

MOUSAKA VEGANA













Ingredients:

2/3 albergínies
2 cebes
Espinacs
2 tasses de mill
Carbassa
Sèsam

Preparació: 

L'albergínia es pela i es talla a llesques, en una safata de forn untada d'oli es posen els talls d'albergínia. El temps dependrà del gruix de l'albergínia. Un cop cuita reservem

Per un altre costat posem el mill a coure, per 2 tasses de mill serà necessari 4 tasses d'aigua. Un cop s'hagi quedat sense aigua l'apartem de foc per què no es cremi i la deixem tapada, per què acabi de coure.

En una paella posem a coure la ceba, un cop cuita afegim els espinacs. Quan estiguin cuites a la mateixa paella barregem el mill. Un cop barrejats, reservem.

En una paella, posem a coure la ceba i un cop cuita tirem la carbassa tallada a daus, l'hem de coure molt fins que amb una forquilla puguem aixafar-la i fer-ne una pasta. I ja ho tenim tot per muntar el plat.

En una font de vidre, col·loquem un llit de albergínia cuita, a sobre la capa d’albergínia i mill, fem una altre llit d’albergínia i finalment col·loquem la pasta de carbassa estesa per sobre.
Per decorar s'hi tira unes llavors de sèsam i s'enforna.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada