
Ingredients:
2/3 albergínies
2 cebes
Espinacs
2 tasses de mill
Carbassa
Sèsam
Preparació:
L'albergínia es pela i es talla a
llesques, en una safata de forn untada d'oli es posen els talls d'albergínia.
El temps dependrà del gruix de l'albergínia. Un cop cuita reservem
Per un altre costat posem el mill a
coure, per 2 tasses de mill serà necessari 4 tasses d'aigua. Un cop s'hagi
quedat sense aigua l'apartem de foc per què no es cremi i la deixem tapada, per
què acabi de coure.
En una paella posem a coure la ceba, un
cop cuita afegim els espinacs. Quan estiguin cuites a la mateixa paella barregem
el mill. Un cop barrejats, reservem.
En una paella, posem a coure la ceba i
un cop cuita tirem la carbassa tallada a daus, l'hem de coure molt fins que
amb una forquilla puguem aixafar-la i fer-ne una pasta. I ja ho tenim
tot per muntar el plat.
En una font de vidre, col·loquem un
llit de albergínia cuita, a sobre la capa d’albergínia i mill, fem
una altre llit d’albergínia i finalment col·loquem la pasta de carbassa estesa
per sobre.
Per decorar s'hi tira unes llavors de sèsam
i s'enforna.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada