Ingredients :
Bulgur
3 Cebes tendres tallades a juliana.
3 Cebes tendres tallades a juliana.
3 pastanagues.
3 tomàquets de
penjar
Orenga, cúrcuma,
una mica de pebre negre.
Preparació:
Comencem posant
a bullir una tassa de bulgur per persona i el reservem a part.
En una cassola hi
ofeguem un parell o tres de cebes tendres tallades petites i un parell o tres
de pastanagues. Un cop una miqueta
saltejades hi afegim orenga, cúrcuma i un polssim de pebre negre.
Immediatament hi
afegim tres tomàquets de penjar ben sucosos tallats a daus ben petits. Deixeu-los
un moment per què quedin una mica confitats.
I ja ho tenim
!!! Cap al plat ... un al costat de
l’altre o barrejats.... I per acompanyar i donar una mica de color.... hi
espolsem una mica de granes de lli.
Aquesta recepta,
ja es veu, és per quan no tens cap ganes ..... gens ni mica de ganes de
cuinar...... bufff
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada