dimecres, 29 de maig del 2013

BULGUR MEDITERRANI



Ingredients :
Bulgur
3 Cebes tendres tallades a juliana.
3 pastanagues.
3 tomàquets de penjar
Orenga, cúrcuma, una mica de pebre negre.
Preparació:
Comencem posant a bullir una tassa de bulgur per persona i el reservem a part.
En una cassola hi ofeguem un parell o tres de cebes tendres tallades petites i un parell o tres de pastanagues.  Un cop una miqueta saltejades hi afegim orenga, cúrcuma i un polssim de pebre negre.
Immediatament hi afegim tres tomàquets de penjar ben sucosos tallats a daus ben petits. Deixeu-los un moment per què quedin una mica confitats.
I ja ho tenim !!!  Cap al plat ... un al costat de l’altre o barrejats.... I per acompanyar i donar una mica de color.... hi espolsem una mica de granes de lli.
Aquesta recepta, ja es veu, és per quan no tens cap ganes ..... gens ni mica de ganes de cuinar...... bufff

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada