INGREDIENTS:
1/2 kg de seità
1 got de tomàquet ratllat
1 got de vi ranci o blanc
farina
3 cullerades de farina d'admetlla crua
1 cullerada de mel
1 got d'aigua
oli, sal i pebre
PREPARACIÓ:
Tallem el seità a tires o daus, el salpebrem i l'enfarinem lleugerament.
El fregim amb oli ben calent, perque es faci una crosta.
En una cassola posem oli i enrossim la ceba tallada a juliana.
Afegim el tomàquet i el got de vi, deixant-ho coura una estona.
Escampem la farina d'admetlla, sacsejant-ho una mica.
Per altre banda, posem la mel en una paella antiadherent al foc, i quan comenci a bullir, hi afegim el got d'aigua. Ho remenem fins que es disolgui i ho aboquem a la casola.
Deixem el seità que s'acabi de coure i que l'aigua es redueixi, i ja podrem apagar el foc.
I bonnniiiisssimm!!
1/2 kg de seità
1 got de tomàquet ratllat
1 got de vi ranci o blanc
farina
3 cullerades de farina d'admetlla crua
1 cullerada de mel
1 got d'aigua
oli, sal i pebre
PREPARACIÓ:
Tallem el seità a tires o daus, el salpebrem i l'enfarinem lleugerament.
El fregim amb oli ben calent, perque es faci una crosta.
En una cassola posem oli i enrossim la ceba tallada a juliana.
Afegim el tomàquet i el got de vi, deixant-ho coura una estona.
Escampem la farina d'admetlla, sacsejant-ho una mica.
Per altre banda, posem la mel en una paella antiadherent al foc, i quan comenci a bullir, hi afegim el got d'aigua. Ho remenem fins que es disolgui i ho aboquem a la casola.
Deixem el seità que s'acabi de coure i que l'aigua es redueixi, i ja podrem apagar el foc.
I bonnniiiisssimm!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada