divendres, 2 de febrer del 2018

PASTANAGUES MARROQUINES

INGREDIENTS:

1/2 kg de pastanagues
1 ceba grossa
Un grapat de panses
Un grapat de fesolets
Cúrcuma
Comí molt
Canyella molta

PREPARACIÓ:

Tallem les pastanagues a rodelles i piquem la ceba ben fina.
Sofregim la ceba en una cassola amb un raig d'oli d'oliva i una mica de sal. Quan comencin a estar cuitetes afegim les panses i el grapat de fesolets, remenem uns moments i afegim un got d'aigua i les especies.
Ho deixem coure a foc baix fins que les pastanagues estiguin ben cuites.
Son adeqüades per acompanyar cereals, llegums i verdures verdes, queda el plat molt bonic i vistòs.
En aquest cas acompanyen un Rissoto de Quinoa, del que també trobareu la recepta en el blogg.
Un dinar equilibrat amb verdura, cereal i la proteina de la llegum.
Bon profit i bona salut!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada