dimarts, 17 d’octubre del 2017

PASTÍS DE XOCOLATA - Choco Cake Raw



INGREDIENTS:

* Per un motlle de 13 a 15 cms.
Uns 30 dàtils aproximadament. Sense òs.
2 pastanagues petites
3 cullerades grans de cacau pur
120 grms de nous o admetlles o avellanes.

* Per la cobertura de xocolata.
3 cullerades grans de cacau pur
6 cullerades d'aigua tèbia
un bon raig de xarop d'atzavara (agave)

PREPARACIÓ:

Triturem tots els ingredients ben fins fins a formar una massa ben compacte.
La posem dins del motlle presionant perque quedi ben atapeit i que al desmotllar tots els costats quedin ben fins.
Desmotllem i afegim la cobertura de xocolata.
Per fer-la barregem tots els ingredients en un got i ho remenem ben bé, fins que quedi de una densitat adequada i els ingredients ben emulsionats.
Pintem el pastís amb aquesta crema i l'adornem com ens agradi més.

També podem fer algunes variants del mateix, afegint trocets de fruit secs a la massa i creant variants diferents:







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada