dimecres, 18 d’octubre del 2017

BOLETES DE POLENTA I MONGETA


INGREDIENTS:

100 grms. de polenta
100 grms de mongeta blanca cuita
Sèsam triturat (gomasio) per arrebossar

PREPARACIÓ:

Fem bullir la polenta a proporció de dues d'aigua per una de polenta en volum. Cal remenar constantment durant la cocció de 5 minuts aproximadament, dons té tendència a enganxar-se. Esperarem que es refredi i a que quedi presa.
Barrejarem la polenta i les mongetes amb una forquilla, fins que quedin ben emulsionats tots dos ingredients. I formarem boletes petites, d'un diàmetre aproximat de dos centimetres, que rebosarem amb el sèsam.
També podem arrebossar-les primer amb altres llavors, com pipes de girasol, de carbassa, de llí.....i llavors passar-la pel sèsam.

Aquestes boletes poden esser l'acompanyament per amanides, guisats, verdures,......





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada