Ingredients:
2 carbassons
2 cebes
3 o 4 branques d’api
Macarrons integrals
Cúrcuma
Preparació:
Tallem la ceba a juliana i una mica d’oli en
el wok i la comencem a coure ben a poc a poc.
Tallem a daus, no massa petits, els carbassons,
i també tallem, el més petit possible l’api.
Apart farem bullir els macarrons integrals, o
qualsevol altre pasta que ens pugui venir de gust.
Un cop la ceba ja està força cuita, afegim-hi
els carbassons i anem remenant per tal de que no s’enganxi. Si convé hi afegim
un rajolí d’aigua. Al cap d’unes quantes voltes afegim l’api i remenem fins
que sigui tot cuit.
Uns segons abans de tancar el foc hi tirem un
parell de culleradetes de cúrcuma i remenem.
Afegim els macarrons i tornem a remenar fins
que quedi tot ben barrejat.
I.....”andele, andele.......pá coméeeeeéee” !!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada