El podem fer nosaltres tranquilament a casa amb el nostre forn. Queda super bo i super bé..... I sobretot, es molt i molt fàcil...
INGREDIENTS
* 4 tasses de farina blanca o bé 3 i 1/2 de blanca i 1/2 de integral.
* 1/4 de culleradeta de llevat dehidratat o 10 grms. de llevat fresc.
* 2 tasses d'aigua tèbia.
* 1/2 culleradeta de sal.
PREPARACIÓ
* Barrejar tots els ingredients en un bol amb una espàtula i quan tingui la consistència adequada, tapar-ho i deixar reposar 18 hores.
* Passat aquest temps la recollirem i la traslladarem a la llauna per enfornar.
* Un cop a la llauna, la deixem fermentar dues hores abans d'enfornar-la.
* La courem a 220º durant uns 30 minuts, baixarem la temperatura a 180º i la deixarem 15 minuts més.
I "àpali".....!!! Bon profit !!!! (fa una olor de pa tota la casa....huuuummmm !!!)
INGREDIENTS
* 4 tasses de farina blanca o bé 3 i 1/2 de blanca i 1/2 de integral.
* 1/4 de culleradeta de llevat dehidratat o 10 grms. de llevat fresc.
* 2 tasses d'aigua tèbia.
* 1/2 culleradeta de sal.
PREPARACIÓ
* Barrejar tots els ingredients en un bol amb una espàtula i quan tingui la consistència adequada, tapar-ho i deixar reposar 18 hores.
* Passat aquest temps la recollirem i la traslladarem a la llauna per enfornar.
* Un cop a la llauna, la deixem fermentar dues hores abans d'enfornar-la.
* La courem a 220º durant uns 30 minuts, baixarem la temperatura a 180º i la deixarem 15 minuts més.
I "àpali".....!!! Bon profit !!!! (fa una olor de pa tota la casa....huuuummmm !!!)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada